Home Despre noi Servicii Contact
Noutati


Nextel Business Solutions este certificata SR EN 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008, SA 8000:2008 si SR ISO/IEC 27001:2006

Noutati

Acest site este proprietatea S.C. NexTel Business Solutions S.R.L. cu sediul in Str. Poiana Florilor nr.10, Corp A, ap.1, sector 4, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/16690/04.10.2005, cod fiscal RO 18010422.

Prin accesarea, cautarea si/sau folosirea acestui site, confirmati ca ati citit, inteles si acceptat acesti termeni si ca respectati toate legile si regulamentele aplicabile. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, nu folositi acest site web.

Continutul si design-ul site-ului Nex-Tel.ro sunt proprietatea S.C. NexTel Business Solutions S.R.L. si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

Este interzis sa modificati, sa copiati, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati sau sa folositi continutul publicat de catre NexTel in acest site in alt mod decat cu acordul scris al NexTel.

NexTel nu isi asuma nici o raspundere cu privire la corectitudinea informatiilor furnizate si folosirea acestora este pe riscul utilizatorului. Furnizand aceste informatii, NexTel nu acorda nici o licenta pentru copyright, patente sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

NexTel nu isi asuma nici o raspundere pentru nici un alt site web pe care l-ati putea accesa prin intermediul acestui site.

Informatiile pot fi schimbate sau actualizate fara notificare. Prin folosirea acestui site web, sunteti de acord sa respectati aceste modificari si, de aceea, trebuie sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a lua cunostiinta de termenii actuali.

 

Telecom
Clouding
Resurse

Home
Despre noi
Servicii
Contact